top of page

Vad är amningshalsband?

IMG_3063.jpg

Hela tiden får jag denna fråga - vad egentligen är amningshalsband?

Det är så kallad "nursing and babywearing necklace".

Bebisar är nyfikna och vill utforska världen, även när de äter. I den här åldern innebär utforska att trycka på, dra i och vrida om saker – mammas kläder, hår och allt annat inom räckhåll. Det här färgglada, ekologiska halsbandet är din hjälp på vägen när du ammar – det fångar barnets uppmärksamhet och håller honom eller henne fokuserat på att äta.

Halsbandet är tillverkat av miljövänlig och giftfri ekologisk bomull. Det är behagligt att röra vid och lätt att greppa, tygets form och yta utvecklar barnets finmotorik. Och allt material är helt naturligt – obehandlat ekologiskt trä och ekologisk bomull – kan det bli naturligare? Alla delar är väl fixerade så halsbandet är bitvänligt och helt säkert att röra vid och tugga på när ditt barn får tänder!

Tyget tar till sig mammas doft, så om någon ska mata din bebis i din frånvaro kan du ge dem halsbandet och bebisen känner igen sig – lugn och trygg,

Och naturligtvis, om du vill ge din ögonsten något att göra när du bär henne eller honom i bärsjal eller bärsele – våra halsband är ovärderliga.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page